GGH CREW!!

GGH CREW!!
welcome to Muhamad Azyrul Hafieze's official blogsite!

Saturday, 12 March 2011

Hari FIRST KT SMKSR

Asalamualaikumm,skang aq nk cite psal ari first aq kat SMKSR,,sblom tu aq mntk maap sbb x dpt nk smbong cite tu ari yg psal aq kt m.a.k sbb pnjang r cite nye mlas nk brainstorm lme2..aq msok smk klu x clap 7.2.2011 klu nk tau sbb ape jngn hrap aq nk g tau huhu..stelah brcuti pnjang slame dkat2 sbulan lbih akhirnye tbe mse aq utk skolh smule,nk msok skolh ni pnye lah susah kne prgi Kluang pastu g JB pastu g Kluang blik waduh!! capek banget! straigh trus lah,first msok jntung aq dbar2 rse...x tau knape smpai je skolh aq g pjabat utk mndftar then aq d'arahkn prgi jmpe ckgu Norazian n yg wat aq trkrjut die nk msokkn aq kt klas 3B!! pergh aq dh r x bleh klas dak2 terejal ni,,aq pujok punyer pujok dpt gak msok klas baik 3KAA3,,msemsok dak klas tu tngah dngar pnrangan hala tuju slpas PMR n bile aq msok ckgu kt dlm klas tu sroh aq prknlkn diri,,x nk mcm bengang plak arn tp nk wat cmne kn,,kne gak lah..nk tau aq brucap cmne? "asalamualaikum,,nme sye muhd azyrul hafieze bin adana,,tnggal kat tmn rekamas 3..dan berasal dri skolh arab kluang" lbih kurang camtu r..bngang beb!! pastu aq p dudok at sblah mamat nme die Azrul..rpenye die pon dak bru tp ddie msok awal thun dan sbb die pndah adalah kne buang sbb wat kes 'fly' huhu *senasib rupenyer..hahax!! lpas ckgu tu kuar aq pon g lar round2 skolh ngn si Azrul tu td..tp aq tngok prangai die sbijik cam kwn aq Mok..mmng sronok ari pertama skolh tp kjap je haha lbih kurang 2 jam je pastu blik...yg sdeynyer bru ari pertama dh kne blik jln kaki isk..isk skali lagi aq bngang,,,nsib bek ade pkcik baek hati tumpang kn..hahax! tulh cite ari pertama aq at smk,,CHOW!!

Tuesday, 8 March 2011

club kegemaran aq!! nk tau knape?? sbb kt real ade c.r,kaka,adebayor,benzema n yg pling aq tabik keeper die,,iker casillas.korang tengok r video ni real bntai lwn die 7-o!! hahax! bg tabik spreme skit kt diorang hahax! k r tu jerk,,tngok r ae video ni pasti gempak!

Sunday, 6 March 2011

Knangan 2009

ini lah rupe aq mase form 1,,hahax!agak comel2 hehe.yg tngah tu nme die Fitri tp dak2 asrama pnggil die Cholet,,n sblah kanan tu nme die Arip dok at JB Tmn Molek dan yg kt bawah tu member aq yg pling macho!
org pnggil die Black sbb muke die agak itam..hahax!

Friday, 4 March 2011

Pengalaman d Madrasah Arabiah Kluang,,

7 Januari 2009,,ari pertama aq mnjejakkn kaki di M.A.K..prmulaan ygagak bgus dngn rupe ckgunyer yg brseri2 dan wajah abg2 yg sdg brtugas baik2 belaka,mkin mnmbhkn mnat aq utk trus blaja d skolh itu.slpas tklimat kemasukkn pelajar tingkatan 1 2009 aq pon dhantaroleh bapa aq ke asrama utk kli prtama dlm hidup aq,,first masuk mmg gementar gile trbayang citer2 hantu yg pnah dceritakn oleh abg aq yg kononnyer dok asrama ade bnyak antu,,tp aq x caye sume tu.Slpas bpk aq blik tnggllah aq kat ostel.Sdih?? tu dh mmg lar hahax!nsib baek ade kwn Syafiq atau nme glaran die kt ostel Beckham,,npe beckham? len kli lh cite kang x siap plak blog ni hahax,mse si syafiq tu kluar jmpe mak ayah die tnggallh aq seorang dri,trmenung kt atas tilam.Aq pon trpndang lah sorang mmat gembeng kt sblah tilam aq NANGIS!! hahax! aq tgur die "assalamualaikum,,"die x jwb tp dngn gelabah nyer die dtg kt aq n yg klaka nyer kepale die trhantuk kat dinding,,then die bengang trus salam aq,,pastu aq tnyer lh die "nme ko spe?" die pon jwb "ilham" hati aq lege dh dpt pncing sorang member..tu bru ilham blom citer member aq yg laen2..smpai cni dlu lh ye nnt kte smbung blik CHOW!!